Suurin osa paivasta on kulunut nukkuen tai lukien. Ei taalla ihan kamalasti ole mitaan tekemista. Vaikka laiva on ihan kasittamattoman iso. Me tultiin sisalle kahtia liukuportaita.

Valimerella on aika kohtuullinen merenkaynti ja laiva keinuu mukavasti tuudittaa uneen.

Kohta pitaisi selvittaa miten paasen helpoiten Barcelona Sants juna asemalle.

Olen tassa matkalla (roomasta ostin) lukent kirjaa englanniksi. ja se on kohta luettu, mika ei ole kovin hyva homma. Koska pitaisi hankkia uusi kirja ja saada edellinen alta pois.

Kohta ollaan satamassa, enka saanut minkaan moisia neuvoja miten ma sinne asemalle paasen. Kartan ne toki mulle naytti, etta se on lahella. Miksi siina infossa ei voinut olla yhtaan Barcelonalaista?

No onneksi huomasin amerikkalaisen pariskunnan (vanhemman puoleisen) ja ne sai neuvoja missa se asema sijaitsee, barcelonalaiselta kirjastonhoitajalta. Joten lyottaydyin sillein vaivihkaa heidan seuraan, No he sitten huomasivat minut ja kun selvisi etta puhun englantia ni ei ollut mitaan ongelmaa. Rouva esitteli meille samalla Barcelonaa.

minun suunnitelma oli nukkua koko  yo asemalla, mut se menikin kiinni ni jouduin sitten menemaan kalliiseen hotelliin. joten budjetti vahan repesi. Tuli kallis erehdys.