Nyt on jo lentoliput hankittu. Helsinki- Berliini-Helsinki 13.06-03.07.2009

Samoin vakuutus löytyy reissulle. Otin sitten eurooppalaisen vakuutuksen, kun on matkaajille suunnattu. Rokotukset (on päässyt jäykäkouristus vanhenemaan) otetaan maanantaina matkaa varten. Otan myös hepatiitti rokotukset. Varmuuden vuoksi. Eipähän tarvitse olla niin varuillaan koko ajan.

 

Matkakohteita on etsitty ja hyviä hostelleja. Pitäisi ainakin Berliinin hostelli varata piakoin, kun en voi reissulle lähteä ennen sunnuntai iltaa. Kun reililipu alkaa vasta maanantaina. Olisi 28pv kärvisteltävä ennen reissua. Millä ilveellä sen jaksaisi odottaa? No onhan tässä Kesä yönmarssi tulossa piakoin, ja sit on työpaikan kesä retki tulossa juuri ennen kun lähden reissuun.

Meinasi tulla vähän jännät paikat kun en muistanut työvuoro toiveisiin laittaa koko viikonloppua vapaaksi, vaan ainostaan perjantain. Siinä olisikin ollut ihan kuusessa kun olisi perjantai ollu vapaa ja viikonloppu töitä. Olisi mennyt ne lennot  ihan mönkään. Onneksi sentään on viikonloppu vapaa. Ei tullut esteitä reissulle, eikä rahaa mennyt kankkulan kaivoon.