Elikkäs olen nuori naisen alku, joka nyt kolmannella yrittämällä olisi lähdössä reilille. Ensimmäinen reissu "kaatui" juuri alkaneeseen seurusteluun. (seurustelen toki edelleen saman "miehen" kanssa, nyt on vaan jo yhteistä taivalta takana useampi vuosi, niin uskaltaa lähteä matkaan :D ) toinen siihen ettei sisko lähtenytkään mukaan, eikä ollut rahaa. Nyt olisi tosiaan kolmas yritys ja nyt on budjetti kunnossa ja halua lähteä, olenhan reissusta haaveillut jo kohta 7v.

Tällä hetkellä suunnitelmat ovat aivan alussa. Sen verta on jo tiedossa, että Marokkoon menen käymään hinnalla millä hyvänsä. Sitten haluan käydä sellaisessa maassa missä on keskitysleiri ja ranska taitaa olla sellainen missä käyn, louvre:n museo ja eiffel torni..

Mulla on aika kummalliset mielihalut.. Haluan tehdä sellaisen historiallisen reissun.

Ystävä suositteli Luxemburg:a Kuullostaa hyvälle.

Nyt vain kirjastoon tutkimaan matkailukirjoja, kirjoittelemaan briiffejä itselle, pommittaa matkatoimistoja ja valita kohteet minne mennä.

Itse reissuhan ei valitettavasti voi töiden johdosta kestää kuin 16pv. Ellen saa fiksattua vapaapäiviä lomani alkuun ja loppuun, että on lisää aikaa kierrellä.