Aamulla noustiin tyttojen kanssa ajoissa, ja kirjauduttiin ulos hostellista, kamat jatettiin silti hostelliin odottamaan iltaa ja junaa.

Nyt kun ihan oikeasti lahden taalta damista, en enaa nae sita sopoa yorespaa. :/ (Aina saa katsoa, koskea ei.)

Paiva menikin aika lailla istuskeltaessa ja jutellessa. Sitten kun Fransisca tuli toista, kavimme syomassa ja juteltiin vahan lisaa, oli aika iisi paiva. Sit haettiin fransiscan kanssa kamat ja lahdettiin. (fransisca on toissa damissa pari kuukautta ja nyt se loysi itselleen kampan siksi aikaa, ettei tarvitse asua kalliisti hostellissa) Nyt istuskelen ja odotan junaa tanskaan.

Junassa on Turkkilainen tytto ja sit myohemmin tuli tanskalainen vanha pariskunta. Voi etta en oikeen tuun toimeen sen pariskunnan kanssa, kun kaikki pitaa tehda just niinku ne haluaa. Meilla oli ikkuna auki kun oli niin kuuma, ja verhot kiinni kun aurinko paistaa kuumasti ja ikavasti. Ni ensimmaisena verhot auki ja ikkuna kiinni. Eivat puhu kuin tanskaa, joten se siita, asioista keskustelemisesta, sit  yolla herailin monta kertaa sihhen ku se aijan paskiainen yrittaa ottaa mun tuolin itselleen. ja sita ennen se viela luki kirjaa ja istu vinottain, ni viela vahemman oli tilaa mulla. Reilu peli on perseesta.

 Ainiin olen unohtanut jakaa meidan hostellin maskotin teidan kanssanne. Saanen esitella Tom pieni hiiri, meidan huoneessa.

Damissa on hirvea rotta ongelma kuulemma. Kissoja on kaikkialla. Myos sisatiloissa. (kaupoissa, ravintoloissa, nimea vaan paikka ni johan loytyy.)