26.06.2009

Saavuin juuri damiin. Loysin hostellin ja siella ei ole vapaana tyttojen huonetta, joten joudun jakamaan sen huoneen poikien kanssa.. mun piti olla ainoa tytto, mut kyl tassa iltaa eteenpain saapui viela muita tyttoja.

Kaytiin tyttojen (olga oli venajalta, (tai venalais-italialas-saksalainen) Fein oli Canadasta) Vondelparkissa. Se on kohtuu iso puisto alue Damissa ja hengailtiin ja otettiin kuvia, hyvin kaunis puisto. Samalla, me nahtiin girl poweria.. Siella oli hevospoliisi pidattamassa polkupyoravarkaan, ja me katseltiin sita ihan vieresta. Oli kylla hyvan nakoista toimintaa.

Taalla on ruohoa ja hasista joka paikassa. Hostelillsa saa polttaa noita mutta EI tupakkaa. rento meininki.

Tytot lahti viela baariin, mutta ma menin nukkumaan, kun on univelkaa aika kovasti tuosta edellisesta yosta.

27.06.2009

Kello soi 0845 Mut herasin aiemmin ja vasytti niin kamalasti, joten poistin kellon ja herasin sitten aikanaani.

Kavin vene turisti kierroksella. ja onneksi kameran akku kesti koko kierroksen ajan.

Olen damissa kolme paivaa.

Illalla huoneeseen tuli 2 norjalaista tyttoa ja tytto  irlannista. Irlantilaisen kanssa menin illalla "kaljalle" juotiin siis yhdet juomat. Fransesca (se irkku) tuli toihin tanne damiin kesaksi.

28.06.2009

Kavin tanaan norjalaisten kanssa Anne Frank:n piilopaikassa. Sit kaytiin kavelylla tyttojen kanssa. Vahan ehka shoppailua, muttei mitaan loytynyt. :(

ilalla tuli viela pari tyttoa toinen jenkeista ja toinen madridista. Se madridin tytto oli TOSI laiha. Ja se soi koko ajan, mut me tultiin tulokseen, etta han oli jonkin sortin huume addikti, koska se tarvitsi niin paljon enemman ruohoa kun ne norskit tullakseen pilveen (Norskit oli aika tukevia tyttoja.)

 

29.06.2009

Paatin sitten jaada viela yhdeksi paivaksi tanne.

Kavin tanaan aamulla seksimuseossa, oli aika mielenkiintoista nahda seksin historiaa. :D

Tanaan pitaisi menna fransecan kanssa syomaan illalla.

Huomenna lahden jonnekkin. viela en tieda minne.